Βραβείο των ΔΕΗ BITE Awards 2023

05.10.2023

Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού με χαρά ανακοινώνει ότι το αργυρό βραβείο των ΔΕΗ BITE Awards 2023 στην κατηγορία Βραβεία σε Επιχειρήσεις για Βέλτιστη Χρήση – Αξιοποίηση των ICTs Εξειδικευμένες Κλαδικές Εφαρμογές – Τουρισμός/Πολιτισμός απονεμήθηκε στην εταιρεία Space Hellas, στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και στην Radiant Technologies για το έργο «Το ψηφιακό Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού: από την εικόνα στην εμπειρία. Δράσεις αναβάθμισης της διάδρασης και της εμπειρίας επίσκεψης στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού», ενταγμένο στο Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020.

Τα ΔΕΗ BITE Awards 2023 αποτελούν τον πιο σημαντικό θεσμό επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας. Βραβεύθηκαν τα κορυφαία έργα πληροφορικής και οι δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.

Περισσότερες πληροφορίες για το συλλογικό έργο, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πολλή αγάπη και ενδιαφέρον για τον εν δυνάμει επισκέπτη κάθε ηλικίας του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού και ιδιαίτερα για τα ΑμεΑ, στην ιστοσελίδα του Μουσείου http://mbp.gr