Ημερίδα με τίτλο «Byzantine Water and Engineering in Costantinople and Thessaloniki: new results and approaches» που οργανώνεται από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

20.05.2017

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, 9.00-19.00 θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Στέφανος Δραγούμης του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού συνέδριο με τίτλο «Byzantine water and engineering in Constantinople and Thessaloniki: new results and approaches / Βυζαντινά συστήματα ύδρευσης στην Κωνσταντινούπολη και τη Θεσσαλονίκη: νέα δεδομένα και προσεγγίσεις» που συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.  Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στα αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά.

Το συνέδριο συνοδεύεται από έκθεση ανακοινώσεων τοίχου με θέμα “Water Supply and Sewage in Byzantine and Post-byzantine Thessaloniki and Constantinople / Ύδρευση και αποχέτευση στη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη κατά τους βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς  χρόνους” που θα φιλοξενηθεί στο  Αίθριο του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, 20 Μαΐου – 18 Ιουνίου 2017.

Το Μουσείο είναι υποστηρικτής της εκδήλωσης.

Χορηγοί επικοινωνίας:​ ΕΡΤ3, 9,58 FM, 102 FM, TV 100, FM 100

Σχετικά αρχεία